Onze tapas zijn een kleurrijke samenstelling van vlees, vis en groentengerechtjes.
Een lust voor het oog en een streling voor de smaakpapillen. Bij de tapas serveren we knapperig Spaans stokbrood met ali-oli. Tapas kunnen als aperitief worden besteld voorafgaand aan de paella of bij een uitgebreide borrel worden gegeten.
Uit onderstaande tapas maak je een keuze die wij in overleg kunnen aanpassen aan je wensen:
PARA PICAR ‘om te prikken’
- Pimientos de padrón: kleine groene padrón paprikaatjes met zeezout
- Manchego: belegen schapenkaas uit La Mancha, kweeperengelei, gekonfijte tomaat
- Huevos rellenos: eitjes, tonijnmayonaise, salsa rioja
- Albóndigas: lamsgehaktballetjes in tomatensaus
- Esparragos con gambas: groene asperges, gamba’s, salsa Americana
- Aceitunas: kleine groene olijven met pit met lichte ansjovissmaak
- Jamón Serrano (gran reserva): gedroogde bergham
- Selección de Ibericos: selectie van verschillende worsten gemaakt van het zwarte varken
- Tortilla: Spaanse aardappleomelet, gevuld met groenten